Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Το ματωμένο φεγγάρι σε έκλειψηΤο «ματωμένο φεγγάρι» είναι η πρώτη από μία σειρά τεσσάρων διαδοχικών ολικών εκλείψεων. Η ολική έκλειψη της σελήνης είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα και μεταδόθηκε ζωντανά από την NASA. Η ολική εξαφάνιση του δίσκου του φεγγαριού εγινε κυρίως ορατή από τη Βόρεια, τη Νότια Αμερική και τον Ειρηνικό.

Το εντυπωσιακό φαινόμενο ήταν ορατό στη Βόρεια και στη Νότια Αμερική και στον Ειρηνικό από τις 09:00 μέχρι τις 12:00 και ήταν πραγματικά καθηλωτικό.

Τα επόμενα ματωμένα φεγγάρια θα εμφανιστούν στο νυχτερινό ουρανό στις 8 Οκτωβρίου 2014, καθώς και στις 4 Απριλίου και 28 Σεπτεμβρίου 2015 σύμφωνα με τη NASA.

Για την εμφάνιση των "ματωμένων φεγγαριών" έχουν ειπωθεί διάφορες θεωρίες μεταξύ των οποίων ότι, σύμφωνα με τη Βίβλο, η «Τετράδα» ενδέχεται να σηματοδοτήσει ακόμα και το δεύτερο ερχομό του Ιησού Χριστού.

«Ο ήλιος θα μετατραπεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα. Τότε θα έρθει η μεγάλη και φοβερή ημέρα του Κυρίου», αναφέρεται στην προφητεία του Ιωήλ στο εδάφιο 2.31.7 σχόλια:

 1. Φίλε μου Στράτο δεν γνώριζα για την ύπαρξη του ματωμένου φεγγαριού και νόμιζα πως ήταν κάποιος τίτλος μυθιστορήματος ή κάποιας τηλεοπτικής σειράς.Βρήκα ενδιαφέρουσα τη δημοσίευση αλλά και τις δεισιδαιμονίες για τη δευτέρα παρουσία.Είναι κι αυτές θεωρίες σαν το 2012!
  Να 'στε πάντα καλά, έχετε την αγάπη μας και να περάσετε καλή Ανάσταση και χαρούμενο κι ευλογημένο Πάσχα!!!Πολλά φιλιά!!!:-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Του χρόνου ξανά και μετά από 500 χρόνια θα ξαναδούμε ''Ματωμένο φεγγάρι'' ζωή να'χουμε Νίκο μου!
  Ιστορίες που έχουν να κάνουν με διάφορα φυσικά φαινόμενα πάντα θα σκαρφίζεται ο ανθρώπινος νους,είναι στη φύση του άλλωστε.
  Ελπίζω να είστε καλά και να περάσετε όμορφα και ήσυχα τις άγιες αυτές μέρες.
  Φιλιά στα κορίτσια σου και καλή Ανάσταση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. μας καθηλώνεις με τις σπουδαίες αναρτήσεις σου

  Καλή Ανάσταση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο και τα καλά σου λόγια καλή ανάσταση και καλό Πάσχα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά αγαπημένοι φίλοι μας!Να 'στε όλοι καλά με υγεία πάνω απ' όλα!!!Πολλά φιλιά!!!:-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Απο το μπαλκόνι μου δεν φανηκε :(

  mononai.blogspot.gr
  fetoula.blogspot.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αριάδνη μου εξαρτάται από την ώρα που κοιτούσες,τοποθεσία,το πόσο καθαρό ουρανό και πολλά άλλα.
   Εγώ έπεσα σε συννεφιά την ώρα της έκλειψης!!!
   Ευχαριστώ για το σχόλιο και καλώς ήρθες.

   Διαγραφή