Κυριακή 12 Μαΐου 2013

78.000 άνθρωποι θέλουν να πάνε στον… αγύριστο


«Συνωστισμός» για το ταξίδι χωρίς επιστροφή σε μια βάση στον Αρη


Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι θέλουν να ταξιδέψουν στην αποικία που ετοιμάζει η Mars One στον Αρη

Πριν από ένα μήνα τα φώτα της δημοσιότητας συγκέντρωσε η ολλανδική εταιρεία Mars One που ανακοίνωσε ότι οργανώνει μια αποστολή αποίκησης του Αρη. Σύμφωνα με το σχέδιο της εταιρείας ως το 2018 θα γίνονται αποστολές στον Αρη με τις οποίες θα προετοιμάζεται το έδαφος για μια «τελική» αποστολή το 2023. Οσοι θα συμμετάσχουν σε αυτήν θα αποτελέσουν τους πρώτους αποίκους του Κόκκινου Πλανήτη.

Οποιος μπει στο σκάφος το 2023 θα αποχαιρετήσει για πάντα τη Γη. Η εταιρεία αναφέρει ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι άτομα που πειθαρχούν, προσαρμόζονται εύκολα σε διάφορες καταστάσεις και περιβάλλοντα, είναι επινοητικά και διαθέτουν ομαδικό πνεύμα. Oπως έγινε γνωστό η εταιρεία έχει δεχθεί περισσότερες από 78 χιλιάδες αιτήσεις από επίδοξους εποίκους του Αρη. «Με 78 χιλιάδες αιτήσεις σε διάστημα δύο εβδομάδων όπως φαίνεται έχουμε να κάνουμε με την πιο επιθυμητή δουλειά στην ιστορία. Αν συνεχιστεί η υποβολή αιτήσεων με αυτόν τον ρυθμό θα πιάσουμε εύκολα τον στόχο των 500 χιλιάδων αιτήσεων που είχαμε θέσει εξ αρχής» δήλωσε ο Μπας Λάνσντροπ, συνιδρυτής της Mars One.

το βήμα

5 σχόλια:

  1. Ψάχνω να βρώ ένα τρόπο να ξαποστείλουμε τη τρικομματική κυβέρνηση μαζί με τους τροικανούς στον πλανήτη Αρη.
    Κάθε πρόταση δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Να μπορέσουμε να ξεφορτωθούμε τους προδότες saxlamari μου θα είναι Η τέλεια φάση!
      Ευχαριστώ για το σχόλιο καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  3. Με τέτοιες "προδιαγραφές" που ζητάνε, δε βρίσκεις από δαύτους... μάλλον εμείς πρέπει να την κάνουμε, για ν΄ απαλλαγούμε μια και καλή!Μήπως κιόλας όταν μιλάμε για ξεσηκωμό, εννοούμε αυτόν;Πάλι μπερδεύτηκα!αχαχα!
    Να περνάτε όμορφα!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λες Νίκο?Μαζική φυγή Ελλήνων στο πλανήτη Αρη?
    Ε όχι και να έρθει η frau Μέρκελ με τη κουστωδία της να μου το παίζει mediterraneo? Δεν το δέχομαι!!Αρνούμαι σαν το Σαμαράκη και γω!
    Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου αν και μου τα χάλασε ο καιρός το απόγευμα μιας και γύρισα χαρούμενος απο το γήπεδο σήμερα και είχα όρεξη για αστροπαρατήρηση,άνοιξαν οι ουρανοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή