Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Ας πετάξουμε!


Το όνειρο κάθε ανθρώπου, είναι να πετάξει. Όχι με αεροπλάνα και ελικόπτερα. Να πετάξει σαν τα πουλιά! Να είναι σε θέση να ξεφεύγει από τα καθημερινά του προβλήματα, να ταξιδεύει σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, να θαυμάζει, να μαθαίνει, ν' αναζητά . Όταν πετάς, δεν ταξιδεύεις μόνο στο Χώρο! Έχεις την αίσθηση ότι και ο Χρόνος κυλάει σύμφωνα με τη δική σου θέληση. Μπορείς να τον επιταχύνεις ή να τον επιβραδύνεις ανάλογα με τη διάθεση σου.
Του επιτρέπεις να κυλάει στο ρυθμό της μουσικής που ακούς μέσα στο μυαλό σου και ταξιδεύοντας πάνω από δάση, θάλασσες και πολιτείες μπορείς να γίνεις ένα με το Σύμπαν.
Ξαφνικά τα συναισθήματα γίνονται ακόμα πιο έντονα όταν μπορέσεις να ανέβεις προς τον ουρανό, να φύγεις από τον πλανήτη, να δεις τη γη από ψηλά. Τότε συνειδητοποιείς το πόσο μικρός είσαι, το πόσο ασήμαντος αλλά και σημαντικός. Ταξιδεύοντας στο σύμπαν ελεύθερος και όχι με διαστημόπλοια και εξοπλισμούς, θα τα καταλάβεις όλα αυτά. Θα βιώσεις τους νόμους τη Φύσης στο πετσί σου και θα 'ρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με το μεγαλείο του Κόσμου. Και που ξέρεις; Μπορεί μετά το γιγαντιαίο σου αυτό ταξίδι, από το οποίο θα διδαχτείς τόσα πολλά, να θελήσεις να γυρίσεις σπίτι... Στα γνώριμα εδάφη, και στην ασφάλεια της μάνας Γης.Δεν θα είσαι ο ίδιος όμως, θα έχεις αλλάξει για πάντα...

6 σχόλια:

 1. Ευχαριστώ πολύ @iris.
  Την καλησπέρα μου από τη βροχερή Θεσσαλονίκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μου θύμησες ένα τραγούδι των Helloween. Τί κι αν δεν θα ξέφευγα από τον πλανήτη γη; Θα μου αρκούσε και μόνο που θα πετούσα.
  http://www.youtube.com/watch?v=23Cca-7UX-E
  Όμορφη ανάρτηση Suprnova.
  Καλό βράδυ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πω πω!Τι μου θύμισες τώρα sel,και Helloween και if i could fly!Πόσα χρόνια πίσω με πήγες!
  Ευχαριστώ για το σχόλιο και καλό βράδυ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Και εγώ το ίδιο λέω thomi μου ευτυχώς που πετάω με το μυαλό,με φόβο να χαρακτηριστω επίσημα ως ο τύπος είναι στη κοσμάρα του.
  Ευχαριστώ που πέρασες αλλά και για το σχόλιο.
  Καλό σου βράδυ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή