Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

«Λυπούμεθα, αυτά έχει η ζωή». Κάπως έτσι «καθαρίζει», επίσημα, η Γερμανία με τις οφειλόμενες επανορθώσεις για τα θύματα της ναζιστικής κατοχής στην Ελλάδα κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και για το αναγκαστικό δάνειο. Για ένα τόσο σημαντικό θέμα λοιπόν αποφάσισε μόνη της να απαλλάξει τον εαυτό της και μας ανακοίνωσε ότι «δεν χρωστάει», επικαλούμενη ψευδώς το επιχείρημα ότι κατέβαλλε τις αποζημιώσεις, βάση της συμφωνίας του 1946. Μας λέει δε ότι έκτοτε στήριξε την ανοικοδόμηση της Ελλάδας!(Nα θυμήσω siemens,υποβρύχια,χριστοφοράκος,τσουκάτος).Μάλλον την ανοικοδόμηση των κομμάτων και τις βίλλες των υπουργών θα'λεγα ότι στήριξαν.suprnova.

Γερμανικές αποζημιώσεις και χρέος

Οι λαοί που δεν έχουν μνήμη είναι καταδικασμένοι …Η ανάδειξη της γενοκτονίας των Ελλήνων από τους Βησιγότθους είναι θέμα αξιοπρέπειας και εθνικής μνήμης πρώτα, και μετά έρχεται το οικονομικό.
Όσο για τους σάπιους διεφθαρμένους ιδιοτελείς πολιτευάμενους που έχουν συστήσει συμμορία και νομοθετούν για τα συμφέροντα του προδοτικού συναφιού τους, είναι φυσικό να κάνουν αυτό που έμαθαν καλά…να προδίδουν..Όπως τώρα που η εκτελεστική εξουσία ισχυρίζεται ότι δεν έχουν στοιχεία για τα εγκλήματα των Γερμανών επί κατοχής..Να θυμίσω ότι το 1992 η Γερμανία απαίτησε επιστροφή κλαπέντων έργων τέχνης από τους Ρώσους το 1945.

Να θυμίσω ότι το 1941 όταν τα ευρωπαϊκά κράτη παραδίνονταν σε αγγελιοφόρους των Γερμανών, όταν ταπεινωμένοι νικημένοι και άοπλοι οι Άγγλοι εγκατέλειπαν τα γαλλικά λιμάνια μετά από συμφωνία, η Ελλάδα ήταν η χώρα που παρόλο που ερχόταν από ένα εξουθενωτικό νικηφόρο πόλεμο κατά των Ιταλοαλβανών, αντιστάθηκε ΠΡΩΤΗ στην ΕΥΡΩΠΗ, στους ΝΑΖΙΣΤΕΣ και τους έσπασε τα δόντια στο Ρούπελ και στην Κρήτη δίνοντας θάρρος στους ταπεινωμένους και χωρίς ηθικό Ευρωπαίους.

Οι Γερμανοί συμβαίνει να έχουν μνήμη και δεν συγχώρεσαν ποτέ την Ελλάδα όπως και την Σερβία..Τα υπόλοιπα είναι παραπέτασμα καπνού..Όσο για αυτούς που θεωρούν ότι πέρασαν πολλά χρόνια, να ξαναθυμίσω ότι το 2000 ο Σημίτης ανέμιζε στην βουλή ένα κουρελόχαρτο που ήταν χρεόγραφο του 1830, το οποίο ακόμα αποπληρώναμε…Ας μην είμαστε ψοφοδεείς, κοιμισμένοι δειλοί, ανίκανοι να διεκδικήσουμε, και ας βρούμε τον αυτοσεβασμό μας, λέγοντας στους δολοφόνους κατσαπλιάδες Γερμανούς ότι αυτοί είναι που μας χρωστάνε και 300,000 νεκροί από λιμό εξαιτίας των τροφίμων που μας κατάκλεψαν για να ταΐζουν τον στρατό του Ρόμελ, και 1700 καμμένα χωριά με χιλιάδες εκτελεσμένους ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΈΚΑΨΑΝ τα ΑΡΧΕΙΑ….Ούτε αλλάζουν εθνικότητα τα αρχαιολογικά αριστουργήματα που μας κατάκλεψαν και δείχνουν στα μουσεία τους, γιατί σαν βάρβαροι που είναι, δεν είναι άξιοι να δείξουν τίποτα δικό τους Με την πρώτη ελληνική κυβέρνηση που θα εκλέξει ο κόσμος θα ξαναγίνουν ρεζίλι διεθνώς…άλλωστε συνηθισμένοι είναι…αφού είναι βάρβαροι.
Αναγνώστης 
Πηγή :tromaktiko

2 σχόλια:

  1. Ευτυχώς αντέδρασε σήμερα το ΥΠΕΞ στη προσπάθεια των Γερμανών να κλείσουν το θέμα, ως εξής : ""Η Ελλάδα ουδέποτε παραιτήθηκε των αξιώσεών της και δεν πρόκειται να το κάνει". Ας ελπίσουμε ότι θα έχει και συνέχεια. Καλό βράδυ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας το ελπίσουμε οτι δεν θα τους τραβήξει η θειά Αγγέλα το αυτί.
    Ας ελπίσουμε οτι θα πάει ο πρόεδρος της βουλής μέσα στη ράιχσταγκ να πει οτι δεν παραιτήθηκε και απο την αξίωση να επιστραφεί ο κάθε εθνικός θησαυρός μας που κοσμεί τα μουσεία τους και ας τα αντικαταστήσουν με αντίκες mercedes&bmw,αφου μόνον αυτή είναι η ιστορία των ουνο-βησιγοτθων.Α!Ξέχασα τον Μίλλερ και τον Κάισερ Μπεκενμπαουερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή