Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Επενδύστε ευρωπαίοι στις Μαιμούδες της ιστορίας.

 INVEST IN MonkeyDonia 


Όποιος έχει επισκεφτεί πρόσφατα το γειτονικό κρατίδιο και πιο συγκεκριμένα το κέντρο,θα 'χει παρατηρήσει ότι έχει μετατραπεί σε μια disneyland,μια χώρα που παλεύει να βρει τη  ταυτότητα της στο χάρτη των Βαλκανίων., να αλλάξει την ταυτότητα των κατοίκων της χώρας, στο πλαίσιο ενός σχεδίου «αποσλαβοποίησης» με την οικειοποίηση ιστορικών προσωπικοτήτων τόσο της αρχαίας Ελλάδας, όσο της μεσαιωνικής και νεώτερης Βουλγαρίας. Στους επικριτές του «αρχαιομακεδονισμού» ο πρώην πρωθυπουργός Λιούπτσο Γκεοργκιέφσκι και ο αρχιτέκτονας Μιροσλάβ Γκρίτσεφ, σχεδιαστής της σημερινής σημαίας των Σκοπίων.
Ομοιώματα της αψίδας του Γαλέριου(καμάρα),τεραστίων διαστάσεων άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου,του  Αυτοκράτορα Ιουστινιανού,αγάλματα παντού και πληρωμένα 5 φορές πάνω απ' την αξία τους,την ώρα που αν προχωρήσεις λίγο στο εσωτερικό της χώρας ,θα παρατηρήσεις ότι ούτε δρόμους δεν έχουν οι άνθρωποι.
Ένα άλλο κωμικοτραγικό και κρατηθείτε γιατί θα πέσετε κάτω απ' τα γέλια:Παρουσιάζουν τους πολλούς τσιγγάνους που ζουν στη χώρα τους ως γνήσιους απόγονους της βασίλισσας Κλεοπάτρας οι οποίοι είχαν επισκεφτει τότε σαν απεσταλμένοι της Αιγύπτου,αλλά δεν γύρισαν ποτέ πίσω γιατί τους μάγεψε η ομορφιά της χώρας τους.
Αφορμή για το άρθρο μου αυτό στάθηκε η διαφήμιση που κάνουν οι σκοπιανοί στα δυο διεθνή ειδησιογραφικά δίκτυα BBC και EURONEWS παρακινώντας τους διεθνείς επενδυτές να επενδύσουν στη Μακεδονία.
ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ θεωρώ πλέον την παραπάνω εικόνα με το σκοπιανό μαιμουδάκι να την βάλω σε περίοπτη θέση ως gadget στο blog μου και θα παρακαλέσω όλους τους φίλους να κάνουν το ίδιο ως ένδειξη διαμαρτυρίας-αντίδρασης στο κράτος έκτρωμα και νόθο παιδί του Τίτο.
 Στράτος-suprnova


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου