Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Στην αναμπουμπούλα λένε ο λύκος χαίρεται κι' οταν αυτή είναι προ σχεδιασμένη τρώει και καλά.'Ενα πολύ καλό βιβλίο που΄χει κυκλοφορήσει εδώ και 12 χρόνια και λέγεται JIHAD, ο συγγραφέας του έχει πέσει μέσα στις προβλέψεις που είχε κάνει για το τι θα συμβεί στις χώρες που ουσιαστικά φλέγονταν(Αίγυπτος,Τυνησία,Αλγερία)),και φλέγονται ακόμη(βλέπε Συρία).Η γνώμη μου είναι πως ο Ομπάμα περιμένει αφορμή για να πάει σε πόλεμο με το Ιράν,και την αφορμή θα τους τη σερβίρουν στο πιάτο οι του Ισραήλ.


Ετοιμάζουν διεθνή οικονομικό στρατιωτικό πόλεμο

Ο Gerald Celente: Πιστεύω ότι πρέπει να προσέξετε σε κάτι που δείχνει προς την κατεύθυνση της επιβολής ενός οικονομικού στρατιωτικού νόμου.

Το ευρωπαϊκό σύστημα βρίσκεται σε κατάρρευση.

Το χρηματοπιστωτικό σύστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εξίσου αδύναμο, αν όχι και κάτι περισσότερο από αδύναμο και πιστεύω ότι δεν θα δεχθούν οι ΗΠΑ να υπάρξει μία οικονομική κατάρρευση, αλλά μάλλον θα χρησιμοποιήσουν ένα γεω-πολιτικό θέμα για να οδηγήσουν τους ανθρώπους σε μια κατάσταση φόβου και υστερίας βάσει της οποίας θα περάσει στη συνέχεια σε μια τραπεζική αργία ή υποτίμηση του νομίσματος ή ακόμη και σε υπερπληθωρισμό του νομίσματος για να κατηγορήσουν κάποιον άλλο.

Αυτή τη στιγμή ο πρωταρχικός αποδιοπομπαίος τράγος φαίνεται να είναι το Ιράν. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν κηρύξει τον πόλεμο κατά του Ιράν. Ας το ονομάσουμε όπως είναι. Γιατί, είναι ακήρυχτος πόλεμος αφού έχει καταστεί αδύνατο για το Ιράν να προχωρήσει σε πωλήσεις πετρελαίου. Αυτό είναι μια μορφή πολέμου.

Ακριβώς όπως η ιστορία μας δείχνει και με το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν κοιτάς πίσω, είναι μια αντίστροφη κατάσταση του τι έκαναν οι Αμερικανοί για την αποκοπή τους από το ιαπωνικό πετρέλαιο.
Αυτή τη φορά οδηγούν τους Ιρανούς μακριά από την πώληση πετρελαίου. Και το πετρέλαιο αποτελεί το περισσότερο από το μισό του ΑΕΠ του Ιράν. Και επίσης, η Τεχεράνη είναι ο τρίτος μεγαλύτερος προμηθευτής πετρελαίου στον κόσμο. Και γερουσιαστές των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον ψήφισαν στη Γερουσία με ψήφους εκατό έναντι μηδέν για να επιβάλουν κυρώσεις στο Ιράν.

Πιστεύω λοιπόν ότι το Ιράν θα είναι το σημείο ανάφλεξης ενός πολέμου που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως αιτία για να γίνει επίκληση ενός στρατιωτικού νόμου, για την ακρίβεια ενός οικονομικού στρατιωτικό νόμο.

Και ο Ομπάμα, έχει φυσικά υπογράψει νόμο στις 31 Δεκεμβρίου –ευχόμενος σε όλους ένα ευτυχισμένο έτος- και ουσιαστικά πρόκειται για Εθνική Πράξη Εξουσιοδότησης Άμυνας, μέσω της οποίας θα πρέπει να υπάρχει η στρατιωτική ετοιμότητα για πόλεμο εκτός των ΗΠΑ

Daily Bell

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου